Bloesem Remedies Nederland

 

 

Klik voor direct bestellen op de afbeelding van de bloesemremedie!Combinatie Remedie Terra (Eerste hulp) Combinatie remedie Terra (Eerste hulp) ....Emergency. (Eerste hulp)

Een combinatie van vijf remedies. Bekend over heel de wereld door de goede resultaten.
* De Engelwortel: voor bescherming,
* Bosrank: om goed in het hier en nu te blijven,
* Mycena: voor de aarde binding en reiniging,
* Rode Bosvogeltje: genezing en kracht vanuit het Hoger Zelf en de
* Yellow Star Tulip: vertrouwen in het eigen gevoel, luisteren naar het eigen hart.
Bij elkaar bijzonder geschikt als eerste hulp remedie, zowel voor fysieke- als voor emotionele klachten. Ruimt eerst blokkades op en gaat daarna helpen met de herstelling. Maakt rustiger in situaties die met spanningen te maken hebben. Geeft opening op de zonnevlecht. Geeft kracht tijdens moeilijke situaties. Het beste kan deze remedie worden ingenomen met twee tot vijf druppels, direct uit het voorraadflesje, onder de tong en / of men kan het flesje vasthouden bij langdurige spanningen evt. bij de plaats met de spanning, of het er uitwendig opsmeren. Zonodig in het begin om de 10 minuten herhalen. Bij het algemene gevoel dat het niet gaat, kan men het beste 's morgens vroeg en 's avonds laat een aantal druppels direct uit het voorraad flesje innemen en het flesje bij zich dragen. 

Combinatie Remedie Terra EXTRA(Eerste hulp) Combinatie Remedie Terra EXTRA(Eerste hulp) Emergency. (Eerste hulp)

Stockflesje Terra Extra. Zie beschrijving Terra met i.p.v. Mycena de Kastanje Inktzwam voor een diepere werking vooral als de Terra al langer in gebruik is. 

Combinatie Annimal Freedom ANIMAL FREEDOM Emergency voor dieren. (Eerste hulp voor dieren)

Combinatie van Mycena, Paarse dovenetel, Sneeuwklokje, Trompetklimmer, Papegaaieblad, Wijnruit, Klein streepzaad, Vingerhoedskruid, Bosrank en Kruidje roer me niet.
Deze combinatie helpt de ziel van het dier te bevrijden van de last en het leed, wat soms bewust of onbewust door de mens het dier wordt aangedaan. Het probleem van het dier ontstaat vaak, omdat het dier de spanningen en stress van zijn baas overneemt. Geeft vrijheid, rust en verbindt het dier met zijn oorspronkelijke kracht. 

Combinatie Remedie 4 Elementen

Combinatie Remedie 4 Elementen

Combinatie van Brandnetel, Grote klis, Reuzenbalsemien en Boerenwormkruid.
De remedie maakt je open en warm naar anderen, terwijl je toch jezelf kunt blijven. Het contact met je ziel en het doel van de ziel wordt duidelijker en helpt je op te ruimen wat je ontwikkeling in de weg staat. In je eigen kracht blijven staan en de ander ook in zijn/haar eigen waarde kunnen laten. geeft je een gevoel van vrijheid, plezier en openheid, doordat je zelf krachtiger en zekerder handelt. 

Combinatie Remedie 4 Paddestoelen

Combinatie Remedie 4 Paddenstoelen: Mycena - Kastanje Inktzwam - Kleine Viltinktzwam - Reuzenstropharia.

De 4 Paddenstoelen Combinatie heeft met het neerzetten te maken, je manifestatie, jezelf tot in de meest krachtigste vorm tot uitdrukking brengen. Wanneer je de intregatie hebt gemaakt van het vrouwelijke en mannelijke, maar het intuïtieve, het hogere is nog te nieuw, waarbij je nog niet verder durft te gaan naar de volgende stap, je voeding vanuit het hogere en de vrijheid van je hart. Deze combinatie helpt met het loslaten van oude aanpassingen aan anderen en verwijdert de rommel die je hebt overgenomen van anderen. Ze geeft vertrouwen en de moed om los te laten, waardoor je door oude lagen en patronen heen kunt breken, die je anders zouden blokkeren. Je past je niet aan de normen aan, maar gaat je handelingen duidelijk vanuit je eigen ritme manifesteren. Zorgt dat je ophoud met piekeren en brengt je naar de essentie van een probleem. Goed om te gebruiken in combinatie met de Kastanje Inktzwam. Wanneer je niet hebt kunnen vormen wat voor je ziel noodzakelijk is, waardoor ziekten zijn ontstaan, brengt de 4 Paddenstoelen Combinatie niet gevormde structuren in vorm. Paddenstoelen zijn geen drugs, het zijn gidsen, om je de dingen te laten zien, zoals ze zijn. 

Combinatie Remedie Bescherming Combinatie Remedie Bescherming Bloesemremedie voor spirituele bescherming.

Combinatie van Wilde Bertram, Stinkende Gouwe, Kruidje Roer Me Niet, Wijnruit.

Een combinatie remedie voor bescherming. Om beter bij jezelf te blijven in negatieve situaties, bij spanningen en in een negatieve omgeving. Wanneer je wordt leeggezogen. Geeft een beschermende mantel van wit licht. Wanneer je je er niet bewust van bent dat je negatieve emoties en negatieve energieën van anderen en uit je omgeving overneemt, maakt de "Bescherming" je hiervan bewust. Dit bewustwording proces is niet altijd een prettig en gemakkelijk proces, omdat het probleem nog verbonden kan zijn met pijnen en angsten uit het verleden. Door deze op te ruimen en te veranderen kan je eigen kracht weer volledig herstellen en je eigen bescherming weer goed functioneren. Ook goed bij spirituele aanvallen en aftappen. 

Combinatie Remedie G.S.M. Combinatie Remedie G.S.M

Combinatie van Mycena, Terra en Reuzenbalsemien.
Een combinatie om te gebruiken tegen de straling van mobiele telefoons en elektrische velden. Kun je bij je telefoon houden en/of een klein beetje op je hoofd doen, aan de kant waar je mee belt. Bij pijn aan het hoofd door teveel bellen, meerdere malen een druppeltje op de pijnlijke plaats doen. Ook goed om te gebruiken bij pacemakers. 

Bloesem Remedie Hartgespan Hartgespan - Leonurus cardiaca.

De bloesemremedie van het Hartgespan werkt op de patronen van de familie, wanneer je je niet thuis voelt of hebt gevoeld bij je familie. Wanneer je de warmte en liefde van de omgeving, relaties en familie niet hebt kunnen ontvangen en daardoor bent gaan verharden en je een vreemde op aarde bent gaan voelen. Negatief en stekelig naar je omgeving gaan reageren, omdat je het gevoel hebt dat je daar je hart niet kunt openen. Verzacht en helpt je om open te staan voor liefde en ondersteuning, zowel in de familie op dit moment als het verwerken van de oude problemen. De Hartgespan integreert de verschillende niveau's van fysiek, emotioneel, mentaal tot spiritueel, waardoor je een dieper en beter inzicht krijgt hoe deze verharding is ontstaan, waardoor je spanning en verplichting kunt loslaten. Ze maakt flexibel en doorbreekt starheid, stijfheid en te geordende structuren. Helpt je met het loslaten van de angst om gekwetst te worden. 

Bloesem Remedie Oranjerode Stropharia Oranjerode Stropharia.

De Oranjerode Stropharia is een zeer zeldzame plaatjeszwam die zijn oorsprong heeft in Australië en met de wind naar Europa is gekomen. Ze heeft te maken met verdriet dat verbonden is met het gevoel van er niet bij te horen, waarbij je je vuur/kracht vanuit je hoger zelf niet hebt kunnen manifesteren. Ze helpt met het loslaten van tranen en het vernieuwen van de verbinding met de aarde. Blij en gelukkig zijn, niet veel nodig hebben, tevreden zijn en vertrouwen hebben in het universum. Ze laat je voor jezelf opkomen en brengt je persoonlijkheid naar buiten door de verbinding met je spirituele bron. Bewust worden waarom je je geluk op aarde niet kunt vinden, bewust worden wat de oorzaak is van je kwetsbaarheid en deze kunnen loslaten door vertrouwen.
Ik laat los wat onbelangrijk is via de liefde van mijn hart.
Ik ben verbonden met de aarde door het plezier dat ik heb in de ander en door het genieten van het leven.
Mijn ziel opent zich voor liefde en staat open voor de uitdagingen van het leven.
Zorg en kracht voor jezelf, patronen van twijfel laten gaan en de weg zoeken door de chaos in het leven. Je verbinding met wie je bent weer terugvinden en gaan staan voor wie je bent. Inzicht in het gebeuren om je heen en begrijpen dat dit nodig is om de volgende stap in je bewustzijn te kunnen zetten. Helpt met het opruimen van emoties die voortkomen van oud verdriet tot mislukte relaties en van mislukte acties tot nieuwe uitdagingen. Het leven nemen op het moment en het inzicht hoe te handelen om niet in hetzelfde oude patroon te komen. Een patroon van pijn, stress en verdriet. Je nieuwe weg vinden en deze met kracht en moed durven gaan, zonder je te laten belemmeren.
Bij de afstemming op de paddestoel kwamen oude draaiduizelingen, die veel weg hadden van de ziekte van Ménière naar boven. Dit was een oud probleem, waarvan ik dacht dat dit allang genezen was. Na gebruik van de Oranjerode Stropharia was dit probleem na twee weken weer verdwenen. 

Combinatie Remedie Het Spirituele Pad Combinatie Remedie Het Spirituele Pad

Combinatie van Komkommerkruid, Slaapmutsje en Trompetklimmer.
Om je spirituele weg te kunnen vinden. Wanneer je in het verleden andere keuzes hebt gemaakt en het materiële als eerste prioriteit bent gaan stellen. De remedie begint met de keuzes die je in het verleden hebt gemaakt te veranderen en laat je inzien dat zonder spiritualiteit het materiële ook bestaat. 

Bloesem Remedie Kastanje inktzwam Bloesem Remedie Kastanje inktzwam.

Handelen vanuit je oorspronkelijke kracht, brengt je terug naar je eigenlijke structuur. Doorstroming in het ritmische gebeid. Verder gaan ondanks blokkering en het gevoel, dat je niet verder kunt. Je hart openen en je vooruit bewegen naar je toekomst. Het versterken van je vrouwelijke kracht. Je opdracht van je ziel vervullen. Verder gaan, open staan voor je toekomst. Geeft je lichaam kracht en ruimte, speciaal in het borstgebied. Je toekomst vormen vanuit liefde voor je lichaam, vanuit liefde voor je geest en vanuit liefde voor de aarde. De Kastanje inktzwam ruimt op en voert af via de zonnevlecht. Ruimte voor het nieuwe en de verandering. 

Combinatie Remedie Integratie Combinatie Remedie Integratie

Combinatie gemaakt van de paddestoelen Reuzen stropharia en Bleke franjehoed met de bloesems Datura, stokroos, Reuzenbalsemien en Pompoen.

Een remedie voor de integratie, bescherming en verwerking van oude niet geëntegreerde emoties. Wanneer je op een moment in je leven je grip op je leven bent verloren en je uiteindelijk, dit nog niet goed hebt verwerkt. Ze helpt je om het oude los te laten en geeft je inzicht in hoe het probleem is ontstaan. Dit kan te maken hebben met problemen van oude relaties, maar ook oud verdriet en misbruik. In alle situaties waarbij je de controle over je leven bent kwijtgeraakt, soms kan dit alleen maar een moment zijn geweest. Hierdoor is vaak het gevoel van veiligheid en vertrouwen kwijtgeraakt, waardoor een voortdurend gevoel van kwetsbaarheid kan ontstaan. Deze remedie herstelt de verbinding met het hoger zelf en integreert de verschillende verwerkingprocessen, geeft bescherming en vertrouwen.Combinatie Remedie Liefde Combinatie Remedie Liefde

Combinatie van Komkommerkruid, Klaproos, Paarse dovenetel, Sneeuwklokje, Stinkende gouwe, Vingerhoedskruid en Yellow star tulip.
Opent je voor de liefde voor je zelf, voor anderen en voor de aarde. Het versterkt eerst je verbinding met de aarde en daarna opent het je hart voor de zorg en Liefde voor je eigen wezen, waardoor je in staat bent om deze Liefde ook aan anderen te geven, zonder jezelf te kort te doen; liefde geven met plezier vanuit de bron van jezelf. Een krachtige katalysator om je in contact te brengen met je Hoger Licht en je Engel van Liefde. 

Combinatie Remedie Living Star Light Combinatie Remedie Living Star Light

De Living Star Light is geen combinatie en geen bloesemremedie, maar het is een kosmische remedie.
Deze remedie verbindt je met het natuurwezen van de aarde en de sterren. Het is een vijfpuntige ster, met drie horizontale punten en met 1 punt naar boven en 1 punt naar beneden. De remedie geeft ontspanning en helpt bij het loslaten van alles wat niet bij je hoort. Na de eenheid van je wezen op aarde te hebben gevonden, helpt deze remedie om de aardse en komische verbinding te verdiepen. 

Combinatie Remedie Regenboog Combinatie Remedie Regenboog Rainbow - toekomstremedie

Een combinatieremedie voor de ontwikkeling van een persoon. Brengt ceativiteit en ontplooing. Waar de "Terra" remedie de verbinding met de aarde maakt, de verticale as, werkt de Regenboog op het horizontale vlak; uitbreiding en nieuwe impulsen; geeft nieuwe prikkels en activiteit; opent alle chakra's en helpt bij het bewust maken van blokkeringen m.b.t. de ontwikkeling. 

Special Remedie Zonnebloem Special Remedie Zonnebloem (Aardpeer)

Deze meerjarige Zonnebloem werkt op het principe van de vader en het mannelijke in zowel man als vrouw. De remedie laat je opkomen voor jezelf, herstelt de verbinding met de vader en helpt je om oude vader problemen op te ruimen. Ze versterkt de zonnevlecht en helpt je om zowel je eigen kracht te vinden, de verbinding met het licht te vinden of je zon als kern van je leven te vinden. Helpt je bij de manifestatie van je dromen. Geeft kracht, vitaliteit en energie. Laat je, met plezier, dat doen wat je altijd al wilde doen en laat je opkomen voor jezelf. Je niet door anderen laten beperken of aan de kant zetten. Geeft daadkracht en laat je ondernemen.

 

Combinatie Remedie Zuivering Combinatie Remedie Zuivering

Combinatie van Bescherming, Klaproos, Komkommerkruid, Reuzenbalsemien, Reuzen stropharia en Vogelmelk.
Ooit begonnen als combinatie tegen hoofdpijn. Zuivert je ziel en je lichaam en helpt je te aarden. Zorgt dat je beter in je lichaam komt te zitten en laat je terugkeren naar je oorspronkelijke zuiverheid en ziel. Helpt je met het opruimen van overbodige emoties en versterkt het vertrouwen in jezelf. 

Repertorium complete set van 48 bloesemremedies Vernieuwde uitgave repertorium Bloesem Remedies van 48 remedies van Bloesem Remedies Nederland