"Californische FES Bloesem Remedies"

Uitgebreide Beschrijving van de Californische FES remedies
Californische FES Bloesemremedies op een rij
Klik voor direct bestellen op de afbeelding van de bloesemremedie!

 

Californische FES Bloesem Remedie BLEEDING HEART (Gebroken hartjes) Californische FES Bloesem Remedie BLEEDING HEART Dicentra formosa. Gebroken hartjes.

Bevrijdt emotionele bindingen, laat de liefde in vrijheid bestaan; voor hen die zich te veel vereenzelvigen, zich vastklemmen en te bezitterig zijn met degenen die ze liefhebben. Deze lieflijke, rose bloem, in de vorm van een harten in het midden gespleten, helpt hen die een sterke maar ongezonde emotionele binding met een ander voelen. Een "gebroken hart" wordt vaak veroorzaakt door een bezitterige binding met een ander, die men moeilijk los kan laten. Deze remedie helpt om het hart van binnenuit te versterken en nieuw leven te geven. Zeer behulpzaam bij het verlies van een geliefde of een beëindiging van een relatie.

Het bevrijden van emotionele bindingen, liefde laten bestaan in vrijheid; voor hen die zich te veel vereenzelvigen, te aanhankelijk en te bezitterig zijn ten opzichte van degenen die ze liefhebben; behulpzaam wanneer men de beëindiging van een relatie of het verlies van een geliefde moet meemaken; voor het genezen van een te overdreven kleverige relatie; deze remedie helpt het hart van binnenuit te versterken en liefde te leren uitdelen als een gratis geschenk.

Opmerking: Aanvaarden Gehecht Loslaten Adolescentie Gehecht, Macht, Bevrijding het niet Medeleven, Bezitterig gehecht zijn, Sociale relaties, Destructiviteit, Hart, Verdriet, Dood en sterven, Hartzeer, Vrij, Egoïsme Liefde.


 

Californische FES Bloesem Remedie CHAMOMILE Anthemis cotula (wit/geel centr.) Californische FES Bloesem Remedie CHAMOMILE Anthemis cotula (wit/geel centr.) Stinkende kamille.

Innerlijke rust en objectiviteit, bevrijding van emotionele spanningen; tegen nerveusheid, slapeloosheid en emotionele verwarring, goed voor kinderen. Chamomile- een populair kruid voor ontspanning en de spijsvertering. De kamille-remedie helpt degenen wiens emotionele centrum te open is, waardoor ze gemakkelijk overstuur en inwendig verscheurd raken. De remedie helpt om een stralend zonnevlecht-centrum te verkrijgen en om meer in balans met het gevoelsleven te komen. Het is een uitstekend middel voor kinderen die overstuur zijn.

Herstelt kalmte wanneer men emotioneel overstuur is, geeft een zonnig en gelijkmatig karakter, behulpzaam voor kinderen die hyperactief zijn; tegen nervositeit, bij emotionele spanning in de maagstreek; voor het loslaten van de dagelijkse zorgen, het overwinnen van slapeloosheid; voor een grotere objectiviteit, en een karakter met meer sereniteit; het verzachten en loslaten van emotionele spanning.

Uit 'De Californische Bloesemtherapie': Adolescentie Kindertijd, Overeenstemmen, Bezorgd, Loslaten, Slapeloosheid, Boosheid, Manisch-depressief, Sociale relaties, Eetverstoringen, Massage, Spanning, Gevoeligheid, Nervositeit, Stress, Hartzeer, Noodsituatie, Verslaving, Hysterie, Ontspanning, Verzachten, Kalmte. Opmerking: Innerlijke rust.


 

Californische FES Bloesem Remedie DANDELION (Paardenbloem) Californische FES Bloesem Remedie DANDELION Taraxacum officinale (geel). Paardenbloem.

Snijdt door emotionele blokkades, heft spanning op, herstelt geestelijke helderheid, speciaal behulpzaam samen met intens lichaamsgericht werken.

Bevrijding van emotionele spanning en pijn die wordt vastgehouden in de spieren; bevordert het vermogen ontvankelijker te zijn voor kosmische en spirituele invloeden door ontspanning van het lichaam; vooral behulpzaam bij diepgaand lichaamswerk, kan zowel plaatselijk als inwendig gebruikt worden; voor degenen die zich te veel inspannen en hun leven te veel vormen; voor overdreven intense of overijverige personen, die moeten leren hoe ze stress en spanning moeten loslaten; het leven toestaan vrij door je lichaam te stromen.

Bevrijding van emotionele spanning en pijn die wordt vastgehouden in de spieren; bevordert het vermogen ontvankelijker te zijn voor kosmische en spirituele invloeden door ontspanning van het lichaam; vooral behulpzaam bij diepgaand lichaamswerk, kan zowel plaatselijk als inwendig gebruikt worden; voor degenen die zich te veel inspannen en hun leven te veel vormen; voor overdreven intense of overijverige personen, die moeten leren hoe ze stress en spanning moeten loslaten; het leven toestaan vrij door je lichaam te stromen.

Uit 'De Californische Bloesemtherapie': Bevrijding, Massage, Spanning, Lichaam, Onderdrukking, Verdriet, Loslaten.

Opmerking: Snijdt door emotionele blokkades, heft spanning op.

 

 

Californische FES Bloesem Remedie Bloesem Remedie DILL (Dille) Californische FES Bloesem Remedie DILL Anethum graveolens (geel). Dille.

Verwerking en integratie van veel indrukken en ervaringen, voor het gevoel overweldigd en overgestimuleerd te zijn door de vaart van het leven. Overgevoelig voor de omgeving.

Verwerking en integratie van veel indrukken; het opnemen van ervaringen, vooral wanneer men overweldigd wordt door te veel stimulering van de zintuigen door de snelle vaart van het leven of gebeurtenissen buiten zichzelf; op een tijdelijke basis behulpzaam voor reizigers; een uitstekende remedie tegen de spanningen van het stadsleven; bevordert alertheid, helderheid; tegen rusteloosheid en slapeloosheid wanneer men overgestimuleerd is.

Uit 'De Californische Bloesemtherapie': Alert, Overstelp, Stadsleven, Eetverstoringen, Rusteloos, Stress, Helderheid, Slapeloosheid.

Opmerking: Verwerking en integratie van veel indrukken. Bij te gejaagd leven.

 

 

Californische FES Bloesem Remedie GARLIC (Knoflook) Californische FES Bloesem Remedie GARLIC Allium sativum (wit). Knoflook.

Bevrijdt emotionele bindingen, laat de lie vaatie.

Reinigt van angst en bezorgdheid, je kalm en vertrouwd voelen tegenover anderen. Om onzekerheden, nervositeit, plankenkoorts en ongerustheid te overwinnen. Angstig en slap of gemakkelijk te be�nvloeden als gevolg van te weinig vitaliteit.

Bevrijding van angsten en onzekerheden; angst en spanning die men in het gebied van de zonnevlecht kan voelen en die de vitaliteit uitput; de neiging tot zwakheid of infecties; helpt sterkte en weerstand te ontwikkelen; tegen plankenkoorts, nerveuze angst die je verlamt in aanwezigheid van anderen; tegen veel verstoringen van het stofwisselings- en immuunsysteem door psychosomatische oorzaken.

Uit 'De Californische Bloesemtherapie':Angst, Lichaam, Spirituele ervaringen,Bescherming, Moed, Spreken, Bezorgd, Nervositeit, Verstoringen van de immuniteit, Invloed, Onzekerheid, Kalmte, Spanning, Zelfvertrouwen, Levenskracht, vermindering van.

Opmerking: Reinigt van angst en bezorgdheid, je kalm en vertrouwd voelen tegenover anderen. Tegen ongerustheid.

 

 

Californische FES Bloesem Remedie GOLDEN YARROW  Achillea clytedata (geel). (Golden Duizendblas) Californische FES Bloesem Remedie GOLDEN YARROW Achillea clytedata (geel). Gouden duizendblad.

Duidelijk aan anderen laten zien wie je bent, speciaal de gevoelige en kwetsbare aspecten van jezelf.

Wanneer je door overgevoeligheid jezelf terug trekt uit het sociale leven; jezelf gemakkelijk kwijtraken of jezelf verharden om met gevoeligheden om te kunnen gaan.

 

 

Californische Bloesem Remedie LAVENDER Lavandula officinalis (violet). (Lavendel) Californische FES Bloesem Remedie LAVENDER Lavandula officinalis (violet). Lavendel.

Innerlijke vrede, verzachting, harmonische gevoelens, spirituele gevoeligheid, tegen nerveuze overgevoeligheid en moeilijkheden met het integreren van spirituele invloeden.

Kalmeert zenuwen die uitgeput zijn door te veel stimulering; overgevoelig voor spirituele invloeden, vooral wanneer het beoefenen van meditatie of de levensstijl te intens kan zijn voor het zenuwstelsel; tegen veel nerveuze klachten zoals hoofdpijnen; innerlijke vrede, verzachting, harmonische gevoelens en wanneer er moeilijkheden zijn met het integreren van spirituele invloeden.

Uit 'De Californische Bloesemtherapie':Gevoeligheid, Overstelpt, Spirituele ervaringen, Kalmte, Prikkelbaar, Stress, Massage, Psychosomatische, Studie, Meditatie, ziekten, Verslaving, Nervositeit, Rusteloos, Verzachten, Overeenstemmen, Slapeloosheid, Zenuwachtig.

Opmerking: Tegen nerveuze overgevoeligheid.

 

 

Californische FES Bloesem Remedie MADIA Madia elegans (geel/rode plekken) Californische FES Bloesem Remedie MADIA Madia elegans (geel/rode plekken).

Concentratie, focus, aandacht voor 't detail, afwerken, voor de neiging om gemakkelijk afgeleid of verstrooid te zijn. De Madia is een inheemse Californische wilde plant van de zonnebloemfamilie, de mandala-achtige Madia trekt onze aandacht direct naar het centrum, zoals de bloem zichzelf opvouwt in zijn centrum gedurende de hitte van de middagzon. Dit is een uitstekende remedie voor helderheid, focus en een goed tegengif voor verstrooide geestestoestanden.

Voor het kunnen richten van de aandacht, concentratie, aandacht voor details; het vermogen een project nauwkeurig af te maken; goed voor studie of andere activiteiten waar gerichte aandacht bij nodig is; voor degenen die de neiging hebben gemakkelijk afgeleid te worden, die te verstrooid zijn of van het onderwerp af raken; ook op een tijdelijke basis behulpzaam bij het verlies van concentratie.

Uit 'De Californische Bloesemtherapie': Aandacht, Desorientatie, Ouder worden, Afleiding, Details, Richten vd aandacht, Alert, Helderheid, Rust, Bewustzijn, Ideeen, Studie, Concentratie, Mentale helderheid, Verstrooid, Dagdromen.

 

 

Californische FES Bloesem Remedie MANZANITA Arctostaphylos viscida (wit/rose). Beredruif Californische FES Bloesem Remedie MANZANITA Arctostaphylos viscida (wit/rose). Beredruif.

Waardering voor het fysieke lichaam en de fysieke wereld, tegen tweeslachtigheid of een negatief oordeel over wat fysiek is. Voor een goede aarde binding; te gebruiken voor en na narcoses, om de eenheid tussen lichaam en geest weer te herstellen.

Waardering van de fysieke wereld en van het lichaam als de 'Tempel van de Geest'; voor degenen met een diepgewortelde of onbewuste afkeer van het lichaam of de aardse wereld; vaak gebruikt voor degenen die een ascetisch religieus pad gevolgd hebben; kan voorgeschreven worden bij onverklaarbare fysieke ziekten wanneer er een afkeer van het lichaam bestaat; bij verstoringen van het fysieke lichaam als gevolg van een narcose; behulpzaam bij zwangerschap voor de moeder om het indalende kind te verwelkomen; gebruikt bij de behandeling van eetverstoringen zoals anorexia nervosa.

Het bevrijden van emotionele bindingen, liefde laten bestaan in vrijheid; voor hen die zich te veel vereenzelvigen, te aanhankelijk en te bezitterig zijn hart van binnenuit te versterken en liefde te leren uitdelen als een gratis geschenk.

Uit 'De Californische Bloesemtherapie':Aarding, geaard zijn, Bewustzijn, Noodsituatie, Adolescentie, Eetverstoringen, Seksualiteit, Afkeer, Ideeen, Waardering, Afstandelijk, Kindertijd, Zwangerschap, Ambivalent, Lichaam.

Opmerking: Aarding, energie in fysieke lichaam.

 

 

Californische FES Bloesem Remedie MARIPOSA LILY (Vlinderlelie) Californische FES Bloesem Remedie MARIPOSA LILY calochortus leichtlinii (wit/geel centrum/paarse vlekken). Vlinderlelie.

Ontvankelijk voor menselijke liefde, de band tussen moeder en kind, het genezen van gevoelens van vervreemding en niet meer geliefd zijn. Deze lieflijke lelie groeit in rotsig berggebied en toch suggereert zij een eigenschap van zachte, ontplooiende verzorging. Zij heeft zich bewezen als een enorme weldaad voor diegenen die geleden hebben aan een trauma m.b.t. het proces van de ouder-kind binding. Het gaat speciaal samen met ervaringen van de moeder uit de kindertijd, voor degenen die geen liefde of zorg gevoeld hebben. De Mariposa Lily is zowel goed voor kinderen als volwassenen.

Moederlijke koestering en warmte; moeder-kind binding; geeft ontvankelijkheid voor menselijke liefde; bevordert gezonde zielekrachten tussen moeder en kind; geneest gevoelens van vervreemding en niet geliefd zijn; voor alle trauma's uit de kindertijd, inclusief een voortijdige geboorte, ziekte, scheiding in de familie of bij misbruik; ook behulpzaam voor moeders gedurende traumatische situaties met hun kinderen; zeer nuttig voor volwassenen als therapie; helpt een relatie met het groeien naar het goddelijke vrouwelijke of het 'Moeder' archetype.

Uit 'De Californische Bloesemtherapie':Adolescentie, Kindertijd, Seksualiteit, Bescherming, Liefde, Sociale relaties, Betrokkenheid, Medelijden, Vervreemding, Dienstbaarheid, Moeder, Verzachten, Dood en sterven, Onbegrip, Vrouwelijk, Eetverstoringen, Ontvankelijk, Zwangerschap, Geloven in.

Opmerking: Ontvankelijk voor menselijke liefde, de band tussen moeder en kind.

 

 

Californische FES Bloesem Remedie MORNING GLORY  (Klimmende winde) Californische FES Bloesem Remedie MORNING GLORY Ipomoea purpurea (blauw/paars). Klimmende winde.

Vitaliteit, alertheid, hulp om met oude en verslavende gewoonten te breken, tegen rusteloosheid, zenuwachtigheid, grillige energie. De "hemelsblauwe" winde heeft een veelzeggende spiraalsignatuur in zijn knop- en bloeiproces. De spiraal suggereert sterke, vitale levenskracht en deze bloem, die in de vroege morgenzon bloeit, helpt de ziel om te ontwaken voor frisse ritmes en nieuwe perspectieven.

Voor het doorbreken van verslavende gewoonten; bevordert vitaliteit en nieuwe fysieke - en levenskrachten, bevordert een regelmatig levensritme zoals slapen en eten; tegen een onregelmatige levensstijl en tegen destructieve gewoonten of gewoonten om het lichaam te misbruiken; kan een hulp zijn bij drugs-, alcohol- of andere ontwenningskuren; tegen rusteloosheid, zenuwachtigheid en grillige energie; de 'hemelsblauwe' Morning Glory, die in de vroege morgenzon bloeit, helpt de ziel te ontwaken voor frisse ritmen en nieuwe perspectieven.

Uit 'De Californische Bloesemtherapie':Alert Inactief, Traagheid, Destructiviteit, Labiel, Veranderingen, Evenwicht, Verjonging, Gehecht, vermindering van Levenskracht, Verslaving, Gewoontepatronen, Matiging, Vitaliteit, Harmonieren, Ontspanning, Wakker zijn, Herhaling, Rusteloos, Zenuwachtig.

Opmerking: Frisse energie, breken met oude gewoontes.

 

 

Californische FES Bloesem Remedie PINK YARROW  (Rode duizendblad) Californische FES Bloesem Remedie PINK YARROW Achillea millefolium (roze/paars). Rode duizendblad.

Emotionele kracht en balans; voor het overwinnen van emotionele overgevoeligheid en overreactie, voor degenen die psychische en emotionele energie absorberen.

Tegen emotionele overgevoeligheid; voor de 'psychische spons', die gemakkelijk de emotionele of psychische energie vanuit de omgeving of van degenen die dichtbij zijn absorbeert; zich te veel identificeren met de emoties van anderen, vooral familieleden of goede vrienden; geeft een gevoel van emotionele helderheid (welke gevoelens van jezelf zijn en welke van anderen); emotionele kracht en balans, anderen kunnen ontmoeten met emotionele sterkte; het kunnen herkennen van de bron van de eigen hart gevoelige gevoelens.

Uit 'De Californische Bloesemtherapie':Bescherming, Kracht, Overstelpt, Dood en sterven, Kwetsbaar, Paranoia, Eetverstoringen, Levenskracht, Stadsleven, Gevoeligheid, vermindering van Stress, Invloed, Negativiteit, Verwijten, Kalmte, Nervositeit, Zenuwachtig, Kindertijd, Omgeving, Zwangerschap.

Opmerking: Bij overreaktiviteit.

 

 

Californische FES Bloesem Remedie SAINT JOHNS WORTH Hypericum perforatum (Sint Janskruid) Californische FES Bloesem Remedie SAINT JOHNS WORTH Hypericum perforatum (geel). Sint Janskruid.

Vertrouwen in spirituele bescherming en begeleiding; helpt bij angstige of verstorende dromen, voor degenen die te open, mededeelzaam en te kwetsbaar zijn. Het Sint Janskruid opent zich naar de zon in de tijd van de zomer zonnewende of het midzomerfeest van Sint Jan. Dit kruid bevat extreem licht-gevoelige elementen. Het is welbekend in zijn kruidkundige en homeopathische vormen als een belangrijk heelmiddel voor de huid. De bloesem-remedie verschaft een begrenzing en bescherming, speciaal bij over-ontwikkelde psychische- of verstoorde droom toestanden. Het helpt om iemands uiterlijke licht in een innerlijk licht te veranderen.

Goddelijke bescherming en begeleiding wanneer men zich in een te ver uitgebreide of droomachtige staat van bewustzijn bevindt; het vermogen het 'innerlijk licht' te ervaren als een bron van bewustzijn en dit te vertrouwen; tegen angsten die te maken hebben met buitenlichamelijke ervaringen of angstige dromen; tegen kwetsbaarheid voor schadelijke invloeden wanneer men spiritueel te open is; voor spirituele drempels zoals bij dood en ziekte; behulpzaam bij bedplassen en andere nachtelijke trauma's in de kindertijd.

Uit 'De Californische Bloesemtherapie':Aarding, Geloven in, Onzekerheid, geaard zijn, Gevoeligheid, Slapeloosheid, Alert, Kindertijd, Spirituele ervaringen, Angst, Kwetsbaar, Verlichten, Bescherming, Levenskracht, Wakker zijn, Dagdromen, vermindering van Zekerheid, Dood en sterven, Noodsituatie, Zelfvertrouwen, Dromen, Ontvankelijk.

Opmerking: Voor degenen die te open en te kwetsbaar zijn, vertrouwen in spirituele begeleidig/bescherming.

 

 

Californische FES Bloesem Remedie YARROW  Achillea millefolium (wit). (Duizendblad) Californische FES Bloesem Remedie YARROW Achillea millefolium (wit). Duizendblad.

Versterking van het innerlijke licht en de aura tijdens negativiteit en disharmonie, tegen overgevoeligheid en kwetsbaarheid. De Yarrow staat traditioneel bekend als "soldaten wondkruid" en "ridders duizendblad". De botanische naam van de Yarrow komt van de Griek Achilles, wiens soldaten de plant mee naar het slagveld namen om hen te beschermen en tevens te genezen van bloedende wonden. Deze remedie helpt degene wiens "open" gevoeligheid een soort "bloeden" van levensenergie is en degene die kwetsbaar is voor krachten uit de omgeving. Zoals de schijnend witte bloemkroon al suggereert, biedt de Yarrow een mantel van spiritueel licht om te helpen "verzegelen" en beschermen.

Versterkt het licht van de aura om te beschermen tegen disharmonie of negatieve invloeden uit de omgeving; bouwt een positief psychisch schild op; tegen overgevoeligheid en gevoelens van kwetsbaarheid; behulpzaam voor therapeuten en genezers die de neiging hebben de problemen en ziekten van hun clienten over te nemen; vaak voorgeschreven tegen overgevoeligheden die zich uiten als allergieen of andere verstoringen van het immuunsysteem; de Yarrow geeft een mantel van spiritueel licht om te helpen verzegelen en beschermen.

Uit 'De Californische Bloesemtherapie': Bescherming, Negativiteit, Verlichten, Eetverstoringen, Noodsituatie, Verstoringen vd omgeving, Immuniteit, Gevoeligheid, Kracht, Stadsleven, Zwangerschap, Kwetsbaar, Stress, Vermindering van levenskracht.

Opmerking: Soldaten wondkruid; al bij de grieken.
Ook bij te gevoelige mensen als afscherming tegen 'bloeden' van levensenergie.Om krachtige emoties te weerstaan en ze in balans te brengen.

 

 

Californische FES Bloesem Remedie YARROW Special Formula 30ml. Californische FES Bloesem Remedie YARROW Special Formula 30ml. Een combinatie van Yarrow (Achillea millefolium, witte duizendblad) met Keltisch zeezout, Arnica (valkruid) en Echinacea (zonnehoed).

Een algemeen versterkende remedie om de invloeden van schadelijke technologische en negatieve omgevingen van de moderne wereld aan te kunnen. De Yarrow Special Formula geeft een bescherming tegen de etherische uitwerking van straling en van andere schadelijke giftige stoffen uit de omgeving.

Goed om te gebruiken voor en na blootstelling aan r�ntgen-stralen, X-rays, beeldschermen, vliegvelden, bij bijvoorbeeld bestraling tegen kanker en bij vervuiling van de omgeving zoals bij geopatische belasting en sterke elektromagnetische velden. De Yarrow Special Formula helpt ook het immuun-systeem te versterken, vooral bij personen die snel last hebben van allergieën en chemisch producten.

De remedie wordt rechtstreeks uit het voorraad flesje ingenomen, vier druppels per keer, vier keer per dag. Een andere manier is, om zestien druppels van de stock in een glas water te doen, daarna te roeren en dit mengsel gedurende de dag met kleine slokjes in te nemen.

De frequentie van deze doseringen moet verhoogd worden tijdens en onmiddellijk na blootstelling aan straling.

 

 

Californische FES Bloesem Remedie ZINNIA <em> Zinnia elegans (rood). (Dalia) Californische FES Bloesem Remedie ZINNIA Zinnia elegans (rood). Dalia.

Gelach, blijheid, verlichting en bevrijding van spanning; een kinderlijke speelse houding ten opzichte van het leven; het innerlijke kind accepteren, voor mensen die te serieus zijn, bij saaiheid.

Geeft kinderlijke humor en is verlichtend, voor het bevrijden van spanning, voor het in contact brengen met het positieve innerlijke kind; kunnen genieten van levensvreugde; voor degenen die zichzelf te serieus nemen; bij saaiheid; helpt volwassenen contact te maken met het 'innerlijk kind', en dit te uiten in hun levenswaarden en doelen.

Uit 'De Californische Bloesemtherapie':Aanvaarden, Kindertijd, Spontaniteit, Blijheid, Opgedroogd zijn, Verlichten, Intellectualisme, Saaiheid, Vreugde, Levenskracht, Serieus.

Opmerking: Kinderlijke speelse houding tov het leven.

 

 

Californische FES Self-Heal huidcrème Self-Heal huidcrème tube 60 ml. Een huidcreme voor alle doeleinden,. Self-Heal huidcrème tube 60 ml. Een huidcreme voor alle doeleinden, die wereldwijd geprezen wordt vanwege zijn buitengewoon herstellende kwaliteiten. Met essentiële oliën en plantaardige ingrediënten van biologische teelt en de biologisch dynamische Self-Heal (Brunel) bloesem remedie en tinctuur. (Prunella Vulgaris). Bevat geen dierlijke producten en is niet getest op dieren. Vernieuwde formule met biologische Totarol; Biologische Totarol: een uitstekend en geheel natuurlijk antibacterieel conserveermiddel geëxtraheerd uit gerecycled Podocarpus totara kernhout met behulp van een speciaal extractieproces. Deze inheemse boom uit Nieuw-Zeeland is wordt meer dan 1000 jaar oud. Na ongeveer 200 jaar van ontwikkelt deze boom een sterke antibacteriële stof die als een afweermechanisme fungeert ter bescherming van de boom. Onderzoekers hebben een proces uitgevonden om dit vast te leggen en te gebruiken in cosmetica. Totarol heeft geen smaak en is bijna geurloos. De stof is uitgebreid getest in onafhankelijke laboratoria om de werkzaamheid en veiligheid aan te tonen. Naast de krachtige antibacteriële werking bevat Totarol ook anti-oxydanten met hoogwaardige therapeutische eigenschappen.